WIJ, HANS BOSCH

Het draait niet om mij. Maar ook niet alleen om u. Het gaat om WIJ! Samen bereiken wij meer. Wederzijds vertrouwen, respect, samenwerking en chemie tussen u als klant en Hans Bosch als uw adviseur.

Mijn achternaam BOSCH, staat voor Betrokken, Onvoorwaardelijk, Strategisch, Creatief en Humor. Dat zal ik toelichten.

Betrokken

Oprechte interesse in wie u bent en wat u doet en welke ambities u heeft. Dat mag u van mij verwachten. Dat zal mij geen moeite kosten. Want dat is wie ik ben. Zowel zakelijk als privé altijd op zoek naar een goed relationeel contact.

Onvoorwaardelijk

Zonder bedenking of aarzeling zal ik uw belangen behartigen. Ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg. Ik ben er voor u en sta naast u.

Strategisch

Het is mijn overtuiging dat visie en strategie belangrijk is om te bereiken wat u wilt. Daarvoor is naast het denken in het "nu" het denken naar de toekomst van groot belang. Stabiliteit en continuïteit. Wat wilt u als mens en wat wilt u zakelijk en wat zijn uw dromen? Dat is waar we het over gaan hebben.

Creatief

Creëren van iets nieuws dat verrassend en nuttig is. Oplossingsgericht denken. Dat is wat u van mij mag verwachten.

Humor

Van humor krijg ik energie. Humor is interactie tussen zender en ontvanger. Humor leidt tot verbinding.

Als deze kernwaarden u aanspreken dan stel ik voor dat we snel kennismaken en bespreken of we wat voor elkaar kunnen betekenen. De contactgegevens vindt u elders op de website.

Hans Bosch

  • WIJ Financien

    Wij Financiën is de naam waaronder Hans Bosch werkt als zelfstandig en onafhankelijk belastingadviseur.

  • 1