Wij Financiën is de naam waaronder Hans Bosch werkt als zelfstandig en onafhankelijk belastingadviseur. Graag deel ik mijn visie en kernwaarden met u.

Naar mijn stellige overtuiging gaat het om vertrouwen. Het gaat om “de vent” en niet om “de tent”. Persoonlijk contact en Vertrouwen is naar mijn mening de sleutel in een goede relatie tussen de klant en zijn adviseur. Dat vertrouwen wil ik mijn klanten geven. Aan u! Dat vertrouwen wil ik ook van u krijgen. Het is mijn wens om samen met u op te trekken en u "rugdekking" te geven bij uw ondernemersbeslissingen. Daarom ligt mijn focus op WIJ en Financiën. Een samenwerking gebaseerd op respect, gelijkwaardigheid en betrokkenheid.

Mijn zeer ruime ervaring in de belastingadviespraktijk heb ik opgedaan bij de belastingdienst en in de belastingadviespraktijk. Vanaf 2014 als docent bij ScheidingsDeskundige Opleidingen. In al mijn werkzaamheden gedreven door "de mens achter de ondernemer”.

Als u al direct interesse heeft om eens van gedachten te wisselen of u en ik (WIJ) iets voor elkaar kunnen betekenen neemt u dan gerust contact met mij op. Onder het genot van een kopje koffie of thee maak ik graag kennis met u. Als u niet alleen wil weten "hoe ik het doe" maar ook "wat ik doe" bekijkt u dan gerust de website. Als u nog vragen hebt dan hoor ik het graag. Hopelijk mag ik u binnenkort de hand schudden om nader kennis te maken.

Hans Bosch

  • WIJ Financien

    Wij Financiën is de naam waaronder Hans Bosch werkt als zelfstandig en onafhankelijk belastingadviseur.

  • 1