Het is mijn overtuiging dat u als ondernemer bij het maken van keuzes om uw levensdoelen te bereiken behoefte heeft aan een meedenker, ondersteuner en een luisterend oor. Ik zie het als mijn taak om u inzichten te verschaffen in uw wensen, doelen en dromen. Het gaat om u als mens, de persoon achter de onderneming met uw familie, (klein)kinderen, uw vrienden en de manier hoe u in het leven staat.

Om tot de gewenste inzichten te komen is een jaarlijkse bespreking van de jaarrekening en de aangiften inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting volstrekt onvoldoende. Graag doe ik het anders.

Door naar u te luisteren, de juiste vragen te stellen en te achterhalen wat uw werkelijke drijfveren zijn kan ik goed adviseren. Dat is van belang om te anticiperen op de voor u belangrijke life events zoals trouwen, scheiden en overlijden of de overdracht van de onderneming, arbeidsongeschiktheid of pensioen. Het gaat om WIJ.

Met mijn "helicopterview" ligt mijn focus dus op fiscaliteit en financiën. Het is mijn doel om uw op dit brede en boeiende vakgebied zoveel mogelijk te ontzorgen.

Als mijn werkwijze u aanspreekt neemt u dan gerust contact met me op voor een kennismakingsgesprek. Graag kom ik u vertellen wat ik allemaal voor u kan betekenen.

Hans Bosch

  • WIJ Financien

    Wij Financiën is de naam waaronder Hans Bosch werkt als zelfstandig en onafhankelijk belastingadviseur.

  • 1