Financiën

Het is mijn overtuiging dat u als ondernemer bij het maken van keuzes om uw levensdoelen te bereiken behoefte heeft aan een meedenker, ondersteuner en een luisterend oor. Ik zie het als mijn taak om u inzichten te verschaffen in uw wensen, doelen en dromen. Het gaat om u als mens, de persoon achter de onderneming met uw familie, (klein)kinderen, uw vrienden en de manier hoe u in het leven staat.

Om tot de gewenste inzichten te komen is een jaarlijkse bespreking van de jaarrekening en de aangiften inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting volstrekt onvoldoende. Graag doe ik het anders.

Lees meer...

Hans Bosch

Wij Financiën is de naam waaronder Hans Bosch werkt als zelfstandig en onafhankelijk belastingadviseur. Graag deel ik mijn visie en kernwaarden met u.

Naar mijn stellige overtuiging gaat het om vertrouwen. Het gaat om “de vent” en niet om “de tent”. Persoonlijk contact en Vertrouwen is naar mijn mening de sleutel in een goede relatie tussen de klant en zijn adviseur. Dat vertrouwen wil ik mijn klanten geven. Aan u! Dat vertrouwen wil ik ook van u krijgen. Het is mijn wens om samen met u op te trekken en u "rugdekking" te geven bij uw ondernemersbeslissingen. Daarom ligt mijn focus op WIJ en Financiën. Een samenwerking gebaseerd op respect, gelijkwaardigheid en betrokkenheid.

Lees meer...

Kernwaarden

WIJ, HANS BOSCH

Het draait niet om mij. Maar ook niet alleen om u. Het gaat om WIJ! Samen bereiken wij meer. Wederzijds vertrouwen, respect, samenwerking en chemie tussen u als klant en Hans Bosch als uw adviseur.

Mijn achternaam BOSCH, staat voor Betrokken, Onvoorwaardelijk, Strategisch, Creatief en Humor. Dat zal ik toelichten.

Lees meer...