Afspraken

Financiële en fiscale advisering is maatwerk. Dat geldt niet alleen voor het advies maar ook voor de prijs die u voor het advies betaalt.

Nadat wij elkaar hebben gesproken en ik weet wat er van mij wordt verwacht zal ik schatten hoeveel tijd ik voor de betreffende werkzaamheden nodig heb en welk uurtarief bij die werkzaamheden passen. Als u liever een vaste prijsafspraak wenst is dat natuurlijk ook mogelijk. Voordat we zaken doen krijgt u een offerte en daarna een opdrachtbevestiging. Ook spreken we af wanneer het werk gedaan dient te zijn. En daar houd ik me aan. Ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg.

Op deze wijze weten wij beiden waar we aan toe zijn. Duidelijkheid. Dat vind ik prettig. En u ook!

Ik factureer naar gelang de werkzaamheden vorderen.  Doordat ik in verbinding met u sta en zorg voor een goede communicatie weet u wat u betaalt maar ook waarvoor u betaalt. Voor de betaling van de factuur hanteer ik een betalingstermijn van 14 dagen.

Op mijn werkzaamheden zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u raadplegen via de volgende link: algemene voorwaarden.

Tarieven

Shoppen via internet is een uitgelezen mogelijkheid om prijzen te vergelijken. Maar naar mijn stellige overtuiging geldt dat niet voor de financiële dienstverlening.

De prijs die u voor mijn advies betaalt is afhankelijk van de aard van de werkzaamheden en de tijd die ik er mee bezig ben. Daar moet ik een inschatting van maken. Maar dat kan pas als we samen hebben overlegd welke werkzaamheden u door mij wilt laten verrichten. Als kennispartners moeten worden ingeschakeld (notaris, advocaat, scheidingsdeskundige) dan worden die aan u doorberekend.

De wijze waarop ik werk is bij uitstek geschikt is om een concurrerend tarief te kunnen hanteren. Geen representatief duur kantoor met hoge overheadkosten. Wel direct contact en geen communicatieve ruis. En de teller gaat niet lopen als ik u vraag hoe het met uw vrouw of kinderen gaat. Bovendien breng ik u niets in rekening voor de "weetjes" en "de ditjes en datjes". Veel kwaliteit voor een redelijke prijs.

Als u nog steeds wilt weten welke prijs u gaat betalen voor de door mij te verrichten werkzaamheden neem dan gerust even contact op. Dat mag per telefoon maar natuurlijk ook per mail. Ik verheug me om kennis te maken en hoor graag van u.