WIJ Belastingadvies

Als allround Belastingadviseur  verzorg ik voor u fiscale werkzaamheden in de meest brede zin van het woord. Zonder de intentie te hebben volledig te zijn kunt u daarbij denken aan uw:

 • Ondernemingsstructuur
 • Bedrijfsopvolging
 • Vermogensplanning
 • Schenkingsplan
 • Investeringsfaciliteiten en subsidies
 • Bezwaar- en/of beroepsprocedures
 • Betalingsproblemen bij de Belastingdienst
 • Boekenonderzoek door de Belastingdienst
 • Aangiften inkomsten- vennootschaps-  en omzetbelasting
 • Auto en de Belastingdienst

Te veel om op te noemen! Het zal niet snel gebeuren dat u contact met mij opneemt en ik u niet kan helpen. Mocht het zo zijn dat ik toch niet de aangewezen persoon die u kan helpen dan weet ik vast wel iemand in mijn uitgebreide netwerk die dat wel kan. Aarzel dus niet en neem contact met me op.

WIJ Echtscheidingsfiscalisten

Sinds 2014 ben ik als docent verbonden aan het opleidingsinstituut van kennispartner De Scheidingsdeskundige. Via dit samenwerkingsverband werk ik samen met topspecialisten op het gebied van de echtscheidingsproblematiek (www.sd-opleidingen.nl).

Als onafhankelijke adviseur kan ik van grote toegevoegde waarde zijn voor echtscheidingsadviseurs, administratie- en accountantskantoren en voor advocaten die in dit werkveld actief zijn. Met mijn werkervaring en ontwikkeld specialisme als echtscheidingsfiscalist geef ik u de “gewenste rugdekking”. Op uw verzoek doe ik een review op het dossier of "schuif" ik aan tafel om de lastige problematiek te tackelen.    

Het gaat daarbij voor mij om de samenwerking en toegevoegde waarde! Geen kostprijsverhogende factor maar een goede kwaliteit voor een uitstekende prijs. Daarbij ben ik geen concurrent maar uw collega op het betreffende dossier.

Geïnteresseerd in een incidentele of langdurige samenwerking? Neem dan snel contact met me op.

WIJ Estate Planning

Een confronterende vraag, maar o zo noodzakelijk: "wat gebeurt er met uw vermogen als u komt te overlijden"? Het stellen van deze vraag en dus ook de beantwoording daarvan blijft vaak uit. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen kunnen wij samen beoordelen of continuïteit van uw onderneming en/of het beschermen van het familievermogen wordt gewaarborgd. Een risicoanalyse. Gedetecteerde risico’s nemen we samen weg.  Dat geeft u rust die u nodig heeft om de focus op uw onderneming te houden.

Graag verricht ik voor u een gratis QuickScan. Daar heb ik de volgende stukken voor nodig:

 • jaarrekening
 • aangiften inkomsten- en/of vennootschapsbelasting
 • huwelijkse voorwaarden
 • testament

Als uit de QuickScan blijkt dat een nader advies mogelijk dan wel noodzakelijk is dan maak ik graag een afspraak met u over het vervolg.

Lees meer...

WIJ Financiële Planning

Financiële planning is van belang om op een goede wijze invloed uit te oefenen op uw financiële keuzes. Daarom is er inzicht nodig in uw huidige financiële situatie.

Hoe kan ik u adviseren als ik u niet ken en weet wat u wil. Daarom is voor een Financiële Planning eerst een (gratis!) intake noodzakelijk. Een inventarisatie waarbij duidelijk wordt wat uw wensen, doelen en dromen zijn. Hoe staat u in het leven en hoe wilt u uw leven beleven. En, wat zijn uw "life events" (trouwen, scheiden, arbeidsongeschiktheid, pensioen of overlijden). Pas wanneer dat duidelijk is maak ik voor u een Persoonlijk Financieel Plan.

Dat plan passen wij elk jaar weer aan en is het "brondocument" dat u uit de la kunt halen om te weten hoe u er voor staat. Geen statisch plan maar een dynamisch plan. Persoonlijke omstandigheden veranderen. Maar ook de wetgeving verandert. Samen met u bewaken we dit proces zodat uw vermogensoverzicht Up-to-Date blijft en dat er kan worden bijgestuurd wanneer dat noodzakelijk is. Graag maak ik met u kennis om verder toe te lichten wat ik voor u kan  betekenen.